Dziś jest: poniedziałek 25 stycznia 2021 r. Jest to 25 dzień roku. Wschód: 07:23 Zachód: 16:12, Dzień liczy: 8 godz. i 49 min.
Wchodzisz z IP: 18.215.185.97
Licznik odwiedzin:
Osób online:2
Pogoda:
Ochrona Danych Osobowych Funkcję Inspektora Ochrony Danych pełni Bartosz Świetnicki, adres e-mail: iod@powiat.busko.pl
Oferta sprzedaży mienia ruchomego (podnosnik nozycowy symbol (typ): STD-8200, model STD-8240TX-W)
Informujemy, że specyfikacja została udostępniona do pobrania.
Oferty zakupu należy składać w sekretariacie szkoły do godz. 15.00 dnia 21.05.2019 r.
Mienie ruchome przeznaczone do sprzedaży w celu oględzin będzie udostępnione w godzinach 12.00 do 14.00 w dniach 17.05.2019 r. oraz 20.05.2019 r.
Oferta sprzedaży mienia ruchomego (maszyny do szycia, spawarki, wiertarka)
Informujemy, że specyfikacja oferowanych maszyn została udostępniona do pobrania.
Oferty zakupu należy składać w sekretariacie szkoły do godz. 15.00 dnia 12.06.2018 r.
Mienie ruchome przeznaczone do sprzedaży w celu oględzin będzie udostępnione w godzinach 12.00 do 14.00 w dniu 11.06.2018 r.
Informujemy, że przetarg sprzedaży mienia ruchomego został rozstrzygnięty w dniu 07.11.2016 r., wyniki rozstrzygnięcia zostana przesłane osobom zainteresowanym.
Oferta sprzedaży mienia ruchomego (obrabiarki)
Informujemy, że specyfikacja oferowanych maszyn została udostępniona do pobrania.
Oferty zakupu należy składać w sekretariacie szkoły do godz. 15.00 dnia 4.11.2016 r.
Mienie ruchome przeznaczone do sprzedaży w celu oględzin będzie udostępnione w godzinach 12.00 do 14.00 w dniu 3.11.2016 r.
Warsztaty gastronomiczne z wizytą w BRISTOL ART & SPA Sanatorium 2014-10-15 21:41
13 października grupa warsztatów gastronomicznych w ZST-I odwiedziła najnowszy w naszym mieście zakład żywieniowy Bristol ART & SPA Sanatorium. Dzięki uprzejmości właścicieli i szefa kuchni pana Macieja zajęcia rozpoczęliśmy od zwiedzania części żywieniowej zakładu. Poznaliśmy rozkład pomieszczeń produkcyjnych, ich wyposażenie a nawet pracę niektórych urządzeń. Bardzo nam się podobało nowoczesne wyposażenie znacznie ułatwiające pracę gastronomów. Duże wrażenie zrobiła na nas sala konsumencka z dużym, przestronnym wnętrzem, ciekawymi dekoracjami, nastrojową muzyką i niezwykły żyrandol zaprojektowany i wykonany przez projektantkę z Francji.
Część restauracyjna to nie tylko sala konsumencka ale także część barowa, alkoholowa i piękny taras na dachu hotelu gdzie można podziwiać widoki buskiego zdroju, zażywać kąpieli słonecznych i korzystać z usług baru. Spotkanie zakończyliśmy w ogródku artystycznym stworzonym przez właścicieli zakładu gdzie szef kuchni opowiadał nam o swej karierze zawodowej i specyfice pracy w restauracji.
Wyjście zorganizowane zostało w ramach realizowanego przez Powiat Buski projektu "Dodatkowe umiejętności praktyczne i wiedza - szansą na sukces zawodowy" programu POKL, współfinansowanego przez Unię Europejską.